MÄTTEKNIK I VÄRDSKLASS

Egen tillverkning  Vi tillverkar nästan hela vårt produktprogram själva! och är en av de största tillverkarna i Europa och vi har specialiserat oss på tillverkning av mätare med hög kvalitet, snabba  leveranser och öppna M-bus protokoll.


Brett produktprogram  Vårt produktprogram omfattar mätare och insamling system från minsta vattenmätare till stora bulkvattenmätare, vi har även ett stort produktprogram av energimätare i olika storlekar. B Meters tillverkar även mätare till flera OEM- kunder i Sverige och i Europa. Hög kvalitet i produktionen samt en nära kontakt med våra kunder är en viktig del av vår framgång. Vi har självklart MID godkända mätare samt alla kvalitetslednings certifikat som behövs för en mätutrustning i högsta klass.


Allt provas innan leverans  Vår provnings kontroll använder flera provbänkar alla godkända av statliga kontrollorgan enligt " EEG direktiv 75/33" och kalibrering enligt direktiv 2004/22/EG (MID). Provbänkarrna är alla elektroniska, och regelbundna inspektioner av myndigheter sker kontinurligt för att säkerställa hög tillförlitlighet och noggrannhet (enligt överensstämmelse av EN17025.) Vårt kontor och lager ligger i Stockholm och där arbetar några av de mest erfarna mättekniker inom branschen. Vi följer inte bara utvecklingen utan driver den framåt så att kunden kan vara säker på att få rätt kvalitet och  teknik till ett rättpris.

Logga in